Mapa sajtova prijedor.rs.ba, alfa-net.com, poen.net, forumi.poen.net Mapa sajtova
Skraceni pregled danasnjeg magazina ShowBiz magazin Forumi Esprit Vijesti Free Vijesti Događanja Linkovi Oglasi Adresar GuestBook

HP kertridži, najpovoljnije u BiH

Originalni kertridži za sve vrste HP Ink-jet printera, crni i kolor, po nevjerovatnoj cijeni od 55KM (MPC). Na veće količine, za dilere, popust: 5-10 komada - 53KM, preko 10 komada - 50KM !

Trenutno na lageru imamo sljedeće modele: 15, 17, 20, 23, 26, 29, 41, 45, 49, i 78, dakle za sve HP modele.

Ako Vas zanima više informacija o kertridžima, zašto ne treba koristiti refilovane kertridže, kako ova tehnologija radi, pa i neke nevjerovatne činjenice, posjetite sajt www.hp-go-supplies.com

Ako želite pronaći odgovarajući kertridž za Vaš printer, posjetite sajt: hp.compusa.com

na vrh


Novo - stabilizatori napona!!!

S obzirom na sve probleme sa naponom koje imamo suvišno je i navoditi zašto Vam treba ovakav uređaj... Cijene su izuzetno atraktivne!

Kompletan cjenovnik sa karakteristikama stabilizatora možete preuzeti u Excel formatu (Excel tabela).

Više informacija o samom stabilizatoru i njegovim karakteristikama možete pogledati na stranici elektronika.rs.ba.

Stabilizator je projektovan tako da kvalitetno koriguje napon, bez ikakvih izobličenja ili prekida (nema elektromehaničkih dijelova), tako da je pogodan za osjetljive uređaje kod kojih ne smije dolaziti do prekida u napajanju (računari, fotokopiri, foto mašine itd...).

Osim toga ima i zaštitu od prenaponskih udara (udar groma i sl.).

Raspon snaga koje se proizvode u serijskoj proizvodnji je od 700VA do 6400VA, a pored ovih možemo ponuditi i stabilizatore po narudžbi !

na vrh


Rasprodaja knjiga!!!

Vršimo rasprodaju knjiga od izdavača Mikroknjige! Popust 20% na sve naslove koje imamo na lageru.

Kao što znate, knjige su neprevaziđeni metod učenja, stoga ako želite da se poboljšate u određenoj oblasti informatičkih tehnologija, kupite sebi knjigu koja će Vam pomoći u tome. Ukoliko Vas zanima koje knjige imamo na rasprodaji, možete skinuti fajl ispod teksta ili doći lično u naše prostorije koje se nalaze u ulici Kralja Petra I Oslobodioca 17/1.

Kompletnu lager listu knjiga, sa cijenama možete preuzeti ovdje, u Excel formatu. (Excel tabela).

na vrh


Iz ponude:
Krediti za pravna lica
Stabilizatori napona
Ponuda miševa, CD-R,
CD-RW mediuma i disketa
Brother štampači i
multifunkcijski uređaji
 AlfaNet novosti
Epson proizvodi

Izdvajamo iz ponude 4 Epson proizvoda iz različitih klasa. Za svakog ponešto, od multifunkcionalnog uređaja do heavy duty laserskog štampača. Kontakt: telefonski na 052/212-000, mailom na prodaja@alfa-net.com.


Multifunkcionalni uređaji

Izdvajamo iz ponude dva Brother multifunkcionalna uređaja iz različitih klasa. Radi se o dva uređaja u kojima je objedinjen skene, štampač i kopir aparat. Kontakt: telefonski na 052/212-000, mailom na prodaja@alfa-net.com
Dvije super jake konfiguracije

Ove dvije konfiguracije namijenjene su korisnicima koji ne žele kompromis kad su u pitanju računari. Dvije veoma jake konfiguracije zasnovane su na Pentium 4 odnosno AMD 64 procesoru. Konfiguracije su samo dodatak na naš već objavljeni cjenovnik koji možete vidjeti ovdje.
Povoljna kupovina

Ponovo iz ponude izdvajamo nešto što stvarno vrijedi imati. Ovaj put je to inkjet štampač HP 1280. Ovaj A3 štampač će ispuniti sve zdatke koji se stave pred njega, a mnogi profesionalni fotografi bi ga poželjeli zbog kvalitetne štampe i velikog formata ispisa. Kontakt: telefonski na 052/212-000, mailom na prodaja@alfa-net.com
Rasprodaja LCD monitora

Količine monitora su ograničene. Cijene su jako povoljne. 489 KM za 17" model i 368 KM za 15" model. Ponuda traje do isteka zaliha. Kontakt: telefonski na 052/212-000, mailom na prodaja@alfa-net.com
Najpovoljnija ponuda računara

Pogledajte naš novi cjenovnik. Raspolažemo sa priličnim brojem jako povoljnih konfiguracija. Cijene kreću VEĆ OD 659 KM! Nadamo se da ćete naći konfiguraciju koja vam odgovara.
Idi na prethodnu stranicu Idi na vrh stranice
| O AlfaNetu | Kontakt | Učionica | Internet |
| Hardware | Software | Literatura | CD naslovi |